• ADFÆRDSVURDERING

En adfærdsvurdering er en mulighed for at få et unikt perspektiv på hvad din hund er for en. Man kan kalde det en personlighedsbeskrivelse af hunden, med specifik fokus på de udfordringer I står med som team/familie.

Ved telefonisk kontakt aftaler vi hvor mødet skal afholdes, enten hos jer, eller på min træningsbane.

Mødet varer i to timer og starter ud med en klarlæggelse af udfordringerne. Derefter går selve arbejdet i gang. Gennem forskellige øvelser, fortæller jeg åbent om hvad jeg observerer hos hunden og hvordan den har det med det jeg gør. Sideløbende taler vi sammen om hvor vidt de øvelser jeg laver med hunden, er realistiske at holde fast i for jer, som familie.

Vi lægger en plan for udvikling med hovedmål og diverse delmål.

I vil ikke på noget tidspunkt få udleveret noget skrifteligt fra mig, derfor vil det være en god ide selv at lave noter som vurderingen skrider fremad.

Når de to timer er gået, sidder I tilbage med min professionelle vurdering af Jeres hunds personlighed, styrker og svagheder og træningsredskaber til at styrke/opbygge hunden og dermed dens adfærd til et niveau som er ønskeligt for både Jer og hunden i forhold til at trives optimalt sammen på sigt.

Det er vigtigt at forstå der ikke findes nogen lyserød pille vi kan give hunden og så fungerer den. For at få det ønskede ud af sådan et møde, kræver det efterfølgende fokus på og træning med og omkring hunden.